torsdag 18 april 2013

Lärare

Jag måste bara utnyttja det här tillfället till att berömma alla lärare här på Västerhöjd, ni är grymma! Men jag tror inte att lärare tänker så mycket på sina elever, dem har ju så himla många och det kommer nya hela tiden. Det klart att dem vill hjälpa oss och att det ska gå bra för oss, det är ju deras jobb. Vi är elever och dom är lärare, det är så vårat förhållande ser ut. Sen så finns det ju en del lärare man har bättre relation till. Jag gillar ju som exempel Johan, Tommy och Martin mest. Då dom är så personliga och vågar bjuda på sig själva. Dom är roliga helt enkelt. Dem flesta andra lärare pratar inte om sina privatliv, dom vill bara bli sedda som lärare. Men som sagt alla lärare som jag har är jätte duktiga. Dom är verkligen bra på det dom gör.


Förbättra skolan

Skulle jag få ändra precis vad jag vill på skolan så skulle rökproblemen ligga högst på listan. För det finns väldigt många elever och lärare på skolan som röker, men det finns inget bra ställe för dem att gå till. Då man inte får röka på skolans område. Jag förstår att man inte får röka precis vid dörrarna då röken kommer in i skolan. Men jag tycker att dom borde fixa en liten rök hörna på skolgården eller liknande. För när man är rökare så har man ett beroende och om man har korta raster så är det inte så praktiskt att behöva gå utanför skolans område och komma försent. Det är en av fördelarna på fågelviksgymnasiet i Tibro. 




 

onsdag 17 april 2013

Mat i skolan

Något som ofta diskuteras är hurdan skolmaten är. Men jag måste säga att jag tycker att skolmaten på Västerhöjd är lysande god. Ända nackdelen som jag kan komma att tänka på är när dom lägger i massa små plock grejer i maten. som svamp, och andra lite mer udda grejer. Sådana grejer tycker jag man kan ha bredvid så man kan ta om man vill. Den mat rätt jag gillar mest i skolan måste nog vara pizza, kyckling, pannkakor eller hamburgare. Ja, jag är lite fet .. älskar skräpmat



Bästa ämnet

Om jag skulle vara tvungen att välja ett av alla våra roliga ämnen som mitt favorit så skulle det lätt vara något av våra medieämnen. För där får vi ju lära oss helt nya grejer, som vi aldrig har gjort förut. Och jag tycker det är så himla kul att designa och skapa saker själv via datorn.




måndag 15 april 2013

Statsminister

Om jag skulle få vara statsminister för en dag, vad skulle jag då ändra på i samhället? Jag skulle nog framför allt sluta lägga ner pengar på onödiga utsmyckningar på torg. Det klart att man ska bidar till trivsam miljö men i så fall med hjälp av träd eller blommor och inte dyra statyer som inte många förstår sig på ändå. Pengar som man istället skulle kunna ge till människor i andra länder. Människor som behöver pengarna mer. Om jag var statsminister så skulle jag vilja starta en egen förening som bidrar till att människor och djur över hela världen får ett bättre liv. Jag skulle helt enkelt försöka göra det så bra för alla som möjligt och prioritera pengar på det som jag tycker är viktigt.


My kind of life

Mitt liv. Jag tänker beskriva det med ett ord. Ett ord som kommer upprepas flera gånger i den här texten. Men som ni inte kommer att få läsa fören i slutet.

Jag skulle vilja säga att jag har gott om det mesta. Iallafall av det som faktiskt betyder något. Men ändå finns det både toppar och dalar i mitt liv. Men det antar jag att dom flesta har, och det är nog inget som försvinner med åren heller. Det händer mycket, både bra och dåliga saker och aldrig får man ta en pause. Jag vill ofta tro att jag är speciell, att jag är udda och sticker ut. Men det är ju inte så. Inte egentligen. Liksom om jag såg mig själv på stan så skulle jag nog inte ens kasta en blick. Jag skulle inte ens lägga märke till mig själv. Och jag är inte en sådan person som man lägger märke till, men jag tror inte heller att det är det som avgör om man är speciell eller inte. Jag tror att om man påverkar någon annan människas liv positivt så är man speciell. För det är faktiskt inte speciellt svårt att påverka någon negativt.

Och därav vet jag att jag är speciell även fast det inte alltid känns så. För den mest speciella personen i mitt liv är min pojkvän. Varje dag visar han för mig hur speciell jag är för honom. Det spelar ingen roll om folk ser mig eller inte för min underbara pojkvän får mig att känna mig speciell.

Mitt liv är speciellt 





fredag 12 april 2013

Påsk firande

Tänkte berätta lite kort om hur jag firat min påsk i år. Självklart så har jag letat ägg i trädgården som en galning. Men jag fick också låna huset under kvällen när mina föräldrar var bort bjudna, så det blev en liten chill fest med underbara och saknade människor.
Lite påsk inspiration








fredag 5 april 2013

Ett djur

Om jag skulle vara ett djur så skulle jag vilja vara en uggla eller en fladdermus. För båda två är ståtliga natt djur. Och jag skulle ge vad som helst för att kunna flyga på egen hand. När livet är trassligt och man är trött på allt så kan man bara släppa allt och flyga någon annan stans, bara börja om.